2022 EKPSS Geç Başvuru İşlemleri (İşte Detaylar)

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına girmek isteyen adaylar ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuza göre işlemlerini tamamlıyorlar. Başvuru tarihleri aralığında işlemlerini yapmayan veya yapamayan adaylar geç başvuru tarihini bekliyorlardı. Sınavda adaylara engel gruplarına ve öğrenim düzeylerine uygun Genel Yetenek ve Genel Kültür Testleri uygulanacak.

EKPSS geç başvuru ücreti adayların gündeminde yer almaya devam ediyor. 2022 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı için 9-10 Mart tarihleri arasında geç başvurular alınacak. İnternet aracılığıyla bireysel başvuru 10 Mart saat 23:59’da sona erecek. Takvime göre EKPSS, 24 Nisan 2022 tarihinde 81 il merkezinde saat 10.15’te başlayacak ve tek oturumda yapılacak. 

EKPSS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

EKPSS geç başvuruları 9 Mart ve 10 Mart tarihinde alınacak. Sınav ücreti sınava girecek her bir aday için 170,00 tl’dir. 45,00 tl aday tarafından 27 Ocak-16 Şubat 2022 tarihleri arasında yatırılacaktır 125,00 tl ise Aile Ve Sosyal Hızmetler Bakanlığı tarafından sınava girecek her bir aday için ÖSYM hesabına yatırılacaktır.

Geç başvuru günlerinde yapılan başvurularda ücret geç başvuru günlerinde Türkiye saatiyle 23.59’a kadar ödenmelidir.

Geç başvuru günlerinde yapılan başvurularda sınav/kura ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında “İŞLEMLER”de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödenmelidir. Bankalardan ücret ödemesi yapılmamalıdır.

Loading

Skip to content